Вибір якісної яловичини » Овочі » Форум
Форум

Форум



ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 31.07.2025 - 08:43:59
Сторінки:  1  

Вибір якісної яловичини

Оголошення

.
ПовідомленняАвтор

Народ, хто купував яловичину, поділіться досвідом - як відрізнити молоду від старої? І які частини найкращі для різних страв?

---------------------

солхатка

користувач




Статистика:
Повідомлень: 4
Реєстрація: 18.09.2009
21.06.25 - 15:22:11
Повідомлення # 1
RE: Вибір якісної яловичини

Молода яловичина має світло-червоний колір і тонкі білі прожилки жиру. Стара буде темно-червоною або коричневою. М'ясо молодого теляти більш ніжне і швидше готується. Для стейків бери вирізку або товстий край, для тушкування - лопатку або огузок, для бульйонів - кістки з м'ясом.

---------------------
Отака, малята...

vord

користувач




Статистика:
Повідомлень: 8
Реєстрація: 16.11.2008
21.06.25 - 15:58:52
Повідомлення # 2
RE: Вибір якісної яловичини

Хороші поради! Додам ще - жир у молодої яловичини білий або кремовий, у старої - жовтий. При натисканні якісне м'ясо швидко відновлює форму. Мармурова яловичина з тонкими жирними прожилками найкраща для стейків. Телятина взагалі найніжніша, але і найдорожча. Великий вибір різних частин яловичини є тут https://silpo.ua/category/yalovychyna-ta-teliatyna-4414

---------------------

kissss

користувач




Статистика:
Повідомлень: 8
Реєстрація: 21.02.2010
21.06.25 - 16:58:10
Повідомлення # 3
RE: Вибір якісної яловичини
Автосигнализация Tiger EMS 1.9R с обратной связью и автозапуском двигателя + сирена : Попередня темаНаступна тема: Жорстка вода диспоузер
Сторінки:  1  

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися


Учасники